RUENBG

Детайли за предложение 100-18-1-1000055

печат

Къща, 273м², с.Близнаци (Варна област)

Варна област -> с.Близнаци, (Жилищни имоти)
Фотография
общ изглед
Продава:  100 000 EUR
Квадратура: 273м²
Обзавеждане: Необзаведен
Строителство: Пълзящ кофраж
Етаж: 2/2
тел.: Да
тец: Не
Фотография

общ изглед

Фотография

спалня

Фотография

кухня

Фотография

изглед

Недвижимия имот представлява урегулиран поземлен имот, находящ се в м. „Зорница”, землището на с. Близнаци, община Аврен, обл. Варненска с площ 600 кв.м., заедно с построена в имота жилищна масивна сграда със застроена площ от 95 кв.м., като общата РЗП е 273 кв.м.
Село Близнаци се намира на 18 км. от гр. Варна, до главен път Варна-Бургас. В близост е до морския бряг и до КК Камчия (4км.). КК Камчия е известен и уникален с това, че е съвкупност от три природни елемента- планина (източната част на Стара планина), река (устието на река Камчия) и море (Черно море).
Фасадата на къщата е ориентирана към морето- югоизток. Вилата се намира на края на селото от страната на бреговата ивица, която е отдалечена на около 1 км.
Сградата е масивна постройка с тухлени стени, ЖБ елементи и дървена покривна конструкция над ЖБ плоча покрита с керемиди тип ”Мизия”. Състои се от избен етаж, жилищен етаж и тавански жилищен етаж.
• Избен етаж- с височина 2.50м, които от денивелация на терена към улицата е с ниво на пода -0.20м спрямо нивото на прилежащия терен, а при задната фасада с кота -1.20м спрямо нивото на терена. Състои се от коридор, две преходни избени помещения и складово помещение под стълбището. Общата застроена площ на етажа е 95 кв.м. Стените са тухлени и измазани. Таванът е измазан. Подовете са на циментова замазка. Дограмата е дървена масивна.
• Жилищен етаж- с височина 2.60м и помещения: входно антре, баня, тоалет, столова с кухненски бокс и хол. Помещенията са настлани с мрамор- за антрето, столовата и кухненския бокс, а в хола има настилка паркет. Санитарните помещения са настлани с теракот и фаянс по стените, има монтиран санитарен фаянс и арматура. Стените и таваните са шпакловани и боядисани с бял латекс. Дограмата е дървена масивна. Застроена площ на етажа е 91 кв.м.
• Тавански жилищен етаж- етажът е с различна височина в помещенията. Достъпът до етажа се осъществява от вита стълба през долното ниво. Етажът се състои от преходна дневна, две спални помещения, дрешник и балкон. Общата застроена площ на етажа е 87 кв.м. Подовете на спалните и дневната са паркет, на дрешника- циментова замазка, балкона е застлан с мрамор. Стените са измазани и боядисани с бял латекс. Таванът на дневната е обшит с дървена ламперия тип „вагонна шарка”. Дограмата е дървена масивна. Височините на спалните помещения са 2.20 м. В дрешника височината стига при външния зид до 1.10м, дневната е с наклонен покрив.
Сградата е измазана с пръскана мазилка и боядисана в бяло. Избения етаж външно е облечен с балчишки камък. Стъпалата и площадките са облицовани с мрамор. В избения етаж има изградена камина с комин на задната фасада на сградата, който е облечен с цепен врачански камък.
Цялата дограма, вратите и касите са изцяло от масивно дърво. Дограмата е двукатна масивна- външният кат е с щори тип жалузи.
Стрехите са подковани с лакирана чамова ламперия. Сградата има улуци и отточни тръби за повърхностно отвеждане на дъждовните води.
Електрифицирана, водоснабдена с питейна вода от водопровод и с канализация заустена в черпателна септична яма, сградата е напълно пригодена за целогодишно обитаване.

Контакти

Logo
AUREUS - Real Estate Company

Phone: +359 52636915
Mobile: +359 88 895 0485
+359 88 832 5620
+359 89 561 1849
e-mail: aureus@mail.bg
web: www.aureusproperty.com
Copyright ® 2006 aureusproperty.com

Powered by ImotExpert & GenesisD
IP Publishing Platforms by FIL Advertising